Otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica u Rovinju

U Rovinju, na adresi Braće Božić 4C, otvorena je nova preuređena Super Konzum prodavaonica.

SK Rovinj_otvorenjeTim povodom održana je i konferencija za medije na kojoj su prisustvovali Edita Sošić Blažević, pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Rovinja, Jure Radoš, direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma te Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma.

Ovom prilikom Konzum je uručio i donaciju Gradu Rovinju u iznosu 25.000 kuna namijenjenu uređenju Dječjeg vrtića Valbruna.

Super Konzum prodavaonica u Rovinju uređena je u skladu s najnovijim maloprodajnim standardima. Na više od 1.300 m2 potpuno preuređenog prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju asortiman s više od 18.000 artikala te najmoderniji standardi izlaganja proizvoda.

Također, značajno su unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva. Također novi Super Konzum nudi i posebno uređen odjel ribarnice uz puno veći izbor svježe ribe, s naglaskom na ribu otkupljenu od domaćih, istarskih ribara.

Konzum u svom poslovanju u Istri posebnu pažnju posvećuje promociji domaćih istarskih dobavljača. Stoga je na današnjoj konferenciji za medije predstavljena i posebna linija proizvoda “Okusi Istre”, koja je nastala kroz suradnju Konzuma s domaćim istarskim proizvođačima. Kupci Konzum prodavaonica u Istri od sada mogu pronaći više od 50 različitih proizvoda pod nazivom “Okusi Istre” iz asortimana prehrane, kao što su poznati istarski tartufi, fuži i maslinova ulja.

“Stvaranjem posebne linije domaćih istarskih proizvoda pokazujemo koliko cijenimo istarsku tradiciju proizvodnje te bogatstvo okusa koje ovo podneblje nudi. Na ovaj način podupiremo domaću proizvodnju i pružamo podršku malim proizvođačima u Istri, a svojim kupcima nudimo vrhunske domaće proizvode po pristupačnim cijenama”, istaknuo je Jure Radoš, direktor tradinga i category managementa Konzuma.

Ovom prilikom predstavljeni su i rezultati Konzumovog društveno dogovornog projekta u Istri, “Dobro je činiti dobro”, u okviru kojeg Konzum donira udruge i projekte lokalnog značaja odabrane od strane zaposlenika i kupaca Konzum prodavaonica u 13 gradova Istre.

Konzum u Istri uspješno posluje od 2000. godine. Konzum u 46 svojih prodavaonica u Istri zapošljava preko 500 zaposlenika, a tijekom prošle i ove godine značajno je proširio svoju prodajnu mrežu u Istri. Prateći potrebe svojih kupaca Konzum ulaže značajna sredstva u uređenje i modernizaciju prodajnih prostora diljem Hrvatske, kontinuirano unapređuje asortiman svojih prodavaonica te podiže standarde kvalitete.

Tako su upravo Super Konzum prodavaonice u Istri, odnosno u Puli i Rovinju, najmodernije Super Konzum prodavaonice u Hrvatskoj.

Prethodni članakNivea men Active Clean gel za tuširanje s aktivnim ugljenom dubinski čisti kožu i pruža osjećaj svježine
Sljedeći članakPokret za radost – Predstavljanje rezultata istraživanja o sportsko-rekreacijskim navikama