Otvorene Plodine u Zaostrogu

Kako su najavili iz Plodina, u prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi na odjelima delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice

Plodine su otvorile vrata na još jednoj lokaciji u Dalmaciji, na adresi Ostroška 1 a u Zaostrogu. Na 2.000 četvornih metara prostire se moderan supermarket vrhunski opremljen i s modernim dizajnerskim rješenjima prilagođenim najvišim standardima trgovine i vrhunskom korisničkom iskustvu.

Kako su najavili iz Plodina, u prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi na odjelima delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, a u samoposlužnoj pekari kupce očekuju uvijek svježe pečeni pekarski proizvodi. Na policama svoje mjesto našli su poznati brendovi, ali i prošireni asortiman Plodine robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Zaostrog od sada ima mjesto za obavljanje brze ali cjelovite kupovine i to sve na jednome mjestu.

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijeti će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu Editu Lucić Jelić atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Zaostrog donirale 20.000 kuna vatrogascima DVD-a Drvenik.

Radno vrijeme Plodina Zaostrog je od ponedjeljka do nedjelje od 7.00 do 23.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSlatki namazi – Tržišni trendovi: Rast meda i BIO džemova
Sljedeći članakPrihodi i troškovi Kofola grupe u drugom kvartalu značajno porasli