Otvoreni prodajni centri Pevec u Karlovcu i Rijeci

Tvrtka Pevec danas je otvorila dva nova prodajna centra, u Karlovcu i Rijeci (Škurinje) te zaposlila 85 novih djelatnika.

Prodajni centar u Karlovcu ima 3.500, dok je veličina riječkoga gotovo 7000 četvornih metara. Oba centra u svojim asortimanima imaju više od 100.000 raznih artikala.

Trgovine Pevec u Karlovcu i Rijeci uređene su i opremljene prema novim standardima tvrtke, odnosno konceptu “dom” te “uradi sam”.

Njihovim otvaranjem Pevec uspješno realizira strateške planove kojima je cilj dostupnost trgovina svim građanima Hrvatske, navode iz tvrtke.

“Pevec je danas jedan od rijetkih primjera kako tvrtka i u vremenima velike i dugotrajne gospodarske krize te kontinuiranoga pada kupovne moći građana može, ne samo zadržati postojeće udjele, već rasti i time zauzeti i osigurati stabilnu poziciju na tržištu. Nama se pružila prilika da iskoristimo odlazak nekih konkurenata i uz suglasnost vlasnika, odnosno dioničara tu smo priliku ugrabili i iskoristili. Time smo zapravo požurili i definiranje nove strategije tvrtke jer smo sve planirano za srednjoročno razdoblje ostvarili”, istaknuo je povodom otvorenja novih prodajnih centara predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Dodao je kako je posebno ponosan na nova zapošljavanja jer Pevec kontinuirano investira pa se otvaraju i radna mjesta. Tvrtka će ovu godinu završiti s prihodima od gotovo 870 milijuna kuna te rastom od oko 20% u odnosu na lanjsku godinu.

Uz to, Pevec redovito u predviđenim rokovima ispunjava svoje obveze prema dobavljačima i poslovnim partnerima. Već iduće godina očekivanja su kako će tvrtka premašiti godišnji promet od milijardu kuna, zaključuje se u priopćenju.

Prethodni članakBilla otvorila preuređeni supermarket u Zagrebu
Sljedeći članakHT ušao na domaće tržište mobilnog oglašavanja