Otvoreni Tisak media centar i Kozmo drogerija u Velikoj Gorici

Riječ je o ukupno 17. media centru Tiska i 51. Kozmo drogeriji u Hrvatskoj

Novi prodajni objekti Tisak media centar i Kozmo drogerija otvoreni su danas u Velikoj Gorici. Tisak i Kozmo, obje tvrtke koje posluju u sastavu koncerna Agrokor, tako su proširile svoju mrežu prodavaonica ovog formata i na taj grad.

Velika Gorica je tako danas dobila svoju prvu Kozmo drogeriju i prvu Tisak media multimedijalnu knjižaru.

Povodom otvorenja, sve kupce Tisak media centra i Kozma dočekali su prigodni popusti i pokloni – besplatna Nescafe kava i ruža.

U ekskluzivno uređenom prostoru Tisak media centra, 17. po redu u Hrvatskoj, kupcima se nudi bogat izbor najnovijih knjiga, kao i najveći izbor stranih časopisa, bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne CD-e, DVD-e, tehničku opremu, konzole i PC igrice te bogati poklon program. Svi roditelji u novootvorenom Tisak media centru mogu naručiti udžbenike za srednju i osnovnu školu te iz široke ponude odabrati kompletan školski pribor i opremu.

Tisak media centri, osim velikog izbora tiskovina, knjiga i multimedijalnih proizvoda nude i ostale inovativne usluge Tiska kao što su: TISAKfoto, Tisakcopy, Tisak&coffee te prodaju ulaznica za sva važnija kulturna događanja.

kozmo-velika-gorica-otvorenje-midiNovootvorena Kozmo drogerija, 51. u Hrvatskoj, u svojoj ponudi ima bogat asortiman s više od 8.000 artikala renomiranih svjetskih i domaćih brandova.

Drogerija kupcima nudi vrhunsku uslugu te veliki izbor proizvoda za njegu lica i tijela, njegu beba, zdravu hranu kao i dekorativnu kozmetiku, parfeme te modni nakit, ističe se u priopćenju.

Prethodni članakOtvoren Super Konzum u Imotskom
Sljedeći članakNi Spar neće dizati cijenu kruha