Petak 01.12.

  Visokokvalitetni Pionir proizvodi

  Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i prepoznatljivim brendovima Negro, Medeno srce, Vitanova i Olala te stalnim ulaganjem u kvalitetu proizvoda, Pionir d.o.o. se nalazi među TOP 100 najvećih proizvođača slatkiša na svijetu (prema rang listi američkog magazina Candy Industry).

  Visoki standardi pri odabiru najkvalitetnijih sirovina te primjena vodećih svjetskih standarda i modela poslovanja osiguravaju visokokvalitetne proizvode: bomboni koji ne sadrže konzervanse, umjetne boje i trans masti, medenjaci s visokim udjelom kakao dijelova bez dodatnog šećera te žitne pločice Vitanova s visokim udjelom žitarica i voća punih hranjivih sastojaka namijenjenih za svaku priliku, za kratku pauzu školaraca, sportaša, ali i za sve druge kojima treba nutritivni obrok i energija koja pokreće.

  Današnji su potrošači sve više osviješteni da smo “ono što jedemo” pa u procesu kupnje i pri odabiru proizvoda sve više pridaju pozornost sastavu proizvoda. Osim fokusa na kvalitetu, Pionirovi proizvodi prilagođeni su potrebama užurbanog i stresnog načina života. U vrijeme prehlade i viroze NEGRO bomboni su najdraža “prva pomoć” za olakšavanje disanja, a za zasladiti dan tu su Lješnjak karamele izrađene od pravih lješnjaka te široki izbor voćnih bombona obogaćenih vitaminima. Okus Pionir Medenog srca mnoge će vratiti u dane djetinjstva i predstavlja omiljeni medenjak već više od 45 godina.

  U polja koja će se u ponoć pojaviti ispod ovog teksta dojavite nam u kojim Pionirovim proizvodima najradije uživate i u kojim prigodama, a dva najmaštovitija odgovora tvrtka daruje vrijednim slatko-slanim paketom proizvoda.

  Dobitnice Pionir slatko-slanog paketa proizvoda su Ivana Bilić i Jasna Matulić.

  Prethodni članakJaka alkoholna pića – Promocije ne igraju presudnu ulogu u prodaji
  Sljedeći članakHrvatskoj 44. mjesto na Svjetskoj ljestvici digitalne konkurentnosti