Pevec – novi partner MultiPlusCard programa

pevec-postaje-partner-multipluscard-programa midiNajvećem programu nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj od početka travnja 2015. pridružio se i trgovački lanac Pevec d.d. koji sa 17 prodajnih centara zauzima vodeću poziciju u “uradi sam” segmentu.

Od gotovo 100 tisuća raznih artikala u svim prodajnim centrima kupcima je na raspolaganju veliki izbor proizvoda za dom, vrt i hobi.

Ulaskom Peveca, MultiPlusCard program značajno je proširio ponudu na neprehrambeni segment u maloprodaji te je time svojim članovima pružio dodatnu vrijednost kroz mogućnost skupljanja bodova i ostvarivanja pogodnosti kod novog partnera.

Pevec sudjeluje u programu tako da članovi MultiPlusCard programa skupljaju bodove kupujući na svim prodajnim mjestima Peveca uz predočenje svoje MultiPlusCard kartice.

Korisnik dobiva određeni broj bodova, ovisno o tome plaća li gotovinom ili karticom, a kako bi koristio nagradne bodove, korisnik mora u jednom obračunskom razdoblju koje traje tri mjeseca prikupiti najmanje 325 bodova.

Pevec je za korisnike MultiPlusCarda već od prvoga dana pripremio popuste na određene artikle, a plaćanjem go!card MasterCard karticom Zagrebačke banke korisnik ostvaruje 5 % popusta na cjelokupan iznos računa kupnje u Pevecu.

Prethodni članakOtvoren još jedan Spar supermarket u Varaždinu
Sljedeći članakLedo povrće – svježe smrznuto i zdravo