Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima

Centar se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine, a u njega je uloženo 40 milijuna kuna

Trgovački lanac Pevex otvorio je novoizgrađeni prodajni centar u Vinkovcima koji zapošljava 46 djelatnika. Centar se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine, a u njega je uloženo 40 milijuna kuna.

Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnom praćenju trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa se nalazi više od 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima dostupna je ponuda proizvoda iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

“Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Pogotovo smo sretni jer su naši Vinkovčani dobili mjesto ugodne i povoljne kupnje, s najširom ponudom na jednom mjestu uz najpovoljnije cijene, a u ovim vremenima moram naglasiti i uvijek sigurne kupnje. Tvrtka Pevex je od početka pandemije uložila više od 2.000.000 kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu kupcima i djelatnicima”, rekao je Jure Radoš, član Uprave Pevexa za maloprodaju.

Prosječna ukupna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će više od 5.700 kuna, najavljeno je iz tvrtke. Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju na adresu Naselje Slavonija II br. 4, a preseljenje će se tretirati kao otvorenje novog prodajnog centra.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHrvatska treća u regiji po kakvoći usluge na prodajnim mjestima
Sljedeći članakOtkazan World Of Private Label Trade Show 2020.