PIK Vrbovec dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmu

pik-zlatna_medaljaU sklopu 78. međunarodnog poljoprivrednoga sajma u Novom Sadu PIK Vrbovec je osvojio četiri zlatna odličja za kvalitetu u grupi mesa i proizvoda od mesa.

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu s najvećom i najdužom sajamskom tradicijom u regiji, proizvode od mesa od 1951. godine ocjenjuju najeminentniji stručnjaci iz svih relevantnih naučno-stručnih institucija, što je razlog više da se ova priznanja visoko cijene. Ove godine prijavilo se 46 sudionika iz šest zemalja s ukupno 446 proizvoda.

Zlatne medalje osvojili su Panona salama i PIKO parizer. Panona salama vrhunac je majstorstva PIK trajnih salama jer je proizvedena u tradicionalnom stilu od krupno mljevenoga svinjskog mesa uz dodatak prirodnih začina: češnjaka i cijelih zrnaca papra. PIKO parizer vrhunski je parizer od biranog svinjećeg i goveđeg mesa, koji je bogat proteinima te ga nutricionisti preporučuju poklonicima pravilne i zdrave prehrane.

Veliku zlatnu medalju osvojila je PIK šunka FINA, koja se proizvodi od jednog komada buta, kombinacija je punog okusa mesa i naglašene arome prirodnog dima, a cjeloviti oblik šunke čuva njezinu sočnost.

Veliku zlatnu medalju i titulu Šampiona u grupi osvojila je PIK Mortadela s maslinama kod koje je prepoznata vrhunska kvaliteta proizvoda kojem dodatak zelenih maslina daje specifičnu aromu te pruža vrhunski doživljaj pravim znalcima.

Nagradama s Novosadskog sajma PIK Vrbovec je potvrdio kvalitetu svojih vrhunskih proizvoda te poziciju jednog od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u ovom dijelu Europe, ističu iz PIK-a.

Prethodni članakAdris grupa stekla 97,1 posto dionica sarajevske Oprese
Sljedeći članakKonzum i Tisak na Foursquareu