Pileći paprikaš – nova/stara zvijezda u ponudi Podravkinih gotovih jela

proizvodnja-podravkaPileći paprikaš, temeljen na recepturi iz 1958. godine, od listopada ove godine ponovno se proizvodi u pogonima Podravkine mesne industrije Danica.

Uz postojeći Goveđi gulaš,  vrhunski proizvod karakterističnoga pikantnog okusa i standardne kvalitete, Pilećim paprikašom Podravkina mesna industrija proširuje asortiman jela pripremljenih na tradicionalan način.

pileci-paprikas-350Pileći paprikaš stasao je rame uz rame s Goveđim gulašom i Kokošjom paštetom koji su do danas ostali nepromijenjeni i afirmirali se kao lideri na tržištu, prepoznati po svom okusu kao i vizualnom identitetu.

Bez aditiva i od visokokvalitetnog pilećeg miješanog mesa, u umaku od svježe crvene paprike te začinjen delikates i ljutom začinskom paprikom, Pileći paprikaš je trajan proizvod koji se lako skladišti. Praktično pakiranje s easy-open poklopcem omogućuje brzu i jednostavnu pripremu pilećeg paprikaša kao samostalnog obroka ili uz dodatak priloga (njoki, riža, tjestenina, krumpir…). Visoki standardi pripreme potvrđeni su i HACCP te ISO certifikatima.

Za sve koji vole okus i miris tradicionalne kuhinje Pileći paprikaš nova je ideja za brz i ukusan obrok.

Prethodni članakMivela-bogatstvo prirodnog magnezija
Sljedeći članakStudeni 2009.