PIP: 80 godina tradicije u proizvodnji meda

pip-med-largePIP je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj s obiteljskom tradicijom od 80 godina. Svi PIP-ovi proizvodi nose oznaku “Hrvatska kvaliteta” te međunarodne certifikate ISO 9001 i ISO 22000 (HACCP).

Prerada i oplemenjivanje pčelinjih proizvoda obavlja se u odobrenom objektu, dok se nadzor kakvoće radi u vlastitom laboratoriju i u suradnji s ovlaštenim institucijama.

Iznimno raznolika i bogata ponuda PIP-a uključuje osam sorti meda (cvjetni, bagremov, lipov, kestenov, kaduljin, medljikovac, vrijeskov i lavandin), dostupnih u raznim pakiranjima (staklenke, vrećice za ugostiteljstvo, plastične ambalaže).

Posebna linija proizvoda je Med s dodacima koji uključuje Med s lješnjacima, Med sa sokom limuna, višnje ili brusnice u PET ambalaži te Apimalum (pripravak meda i jabučnog octa).

Novost u ponudi je Zlatna linija meda (Med okus Dalmacije, Med dar Velebita, Med sa saćem, Med slavonske ravnice), dostupna u pakiranjima od 700 grama.

Za potrebe ugostiteljstva PIP je pripremio mala pakiranja cvjetnog meda u vrećicama i “alupacku”od 15 ili 20 grama te staklenkama od 20 grama, med sa sokom limuna te Coffeemed – medno sladilo za kavu i mlijeko u vrećicama od 20 grama.

U dijelu asortimana namijenjenog za apiterapiju nalaze se pripravci na bazi pčelinjih proizvoda kojima su dodani ekstrakti i eterična ulja ljekovitog bilja. Na taj način je pojačano njihovo ljekovito svojstvo, a neki od proizvoda su Propolis, Propolis plus, Propolis baby, Gelle Royale (tinktura matične mliječi), Dermapip (propolisno biljno ulje), razni medovi, sirupi i pastile te pelud – cvjetni prah.

Prethodni članakPčelinji proizvodi i dodaci prehrani tvrtke Medo-flor
Sljedeći članakKruh plaćamo skuplje nego Britanci