Plodine otvorile dva nova supermarketa u Dalmaciji

Na dvije nove lokacije otvoreno je 80-ak novih radnih mjesta, a raznolika i bogata ponuda u svim navedenim supermarketima pridonijet će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone

Plodine su otvorile vrata na čak dvije nove adrese u Dalmaciji – u Betini na otoku Murteru (Pačipolje 20) i Rogoznici (Podvornica 1).

Moderni supermarketi na obje lokacije površine su 1.800 do 2.000 četvornih metara. Kao i u svim ostalim supermarketima diljem Hrvatske, a sada ih Plodine broje ukupno 112, postavljena je vrhunska oprema, a praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, a na policama svoje mjesto nalaze poznati brendovi kao i prošireni asortiman Plodine robnih marki. “Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako Betina i Rogoznica od danas imaju mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu”, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Na dvije nove lokacije otvoreno je 80-ak novih radnih mjesta, a raznolika i bogata ponuda u svim navedenim supermarketima pridonijet će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone.

Povodom otvorenja novih supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznate voditelje koji su moderirali program, oba su otvorenja prošla u dobrom raspoloženju.

Plodine su povodom otvorenja svojih novih supermarketa donirale vrijedne donacije u iznosu od 20.000 kuna i to Dječjem vrtiću Lanterna u Rogoznici i Turističkoj zajednici Betina.

Radno vrijeme Plodina Betina i Plodine Rogoznica je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 do 23:00 sata.

Prethodni članakIAB: Tržište europskoga digitalnog marketinga naraslo za gotovo trećinu
Sljedeći članakPartnerstvo Mastercarda i Šibensko-kninske županije