Po Tiskov asortiman za školu klikom na Abrakadabru

Na webshopu je na jednom mjestu dostupno sve potrebno za školu – od kvalitetnih školskih torbi, pernica, bilježnica, pribora, notesa, likovnih mapa i globusa preko tableta, pametnih satova i slušalica

Osim na prodajnim mjestima Tiska, asortiman trgovina Tisak media i Tisak plus od sredine kolovoza dostupan je i na Abrakadabra webshopu, internetskoj trgovini Fortenova grupe. Tako se na poveznici abrakadabra.com može pronaći sve ono što su dosada kupci mogli naći u Tiskovim trgovinama pri čemu je ujedno, od 14. kolovoza do 25. rujna 2023. na Abrakadabri aktivna i velika Tiskova kampanja Back to school.

Na webshopu je na jednom mjestu dostupno sve potrebno za školu – od kvalitetnih školskih torbi, pernica, bilježnica, pribora, notesa, likovnih mapa i globusa preko tableta, pametnih satova i slušalica, ali i popularnih brendova koje djeca obožavaju poput Top modela, kao i omiljenih likova poput Super Maria, Spidermana ili Minnie.

“Znajući da je pred nama nova školska godina i da svi želimo izbjeći gužvu i nervozu oko kupnje školskog asortimana, kupcima smo na jednom mjestu, kroz nekoliko klikova, osigurali nabavku svega što im treba. Naš novi partner Tisak omogućio je dostupnost cijele svoje ponude online, a kako je on sinonim za nabavku školskog pribora, ovo novo partnerstvo sigurno će većem broju kupaca omogućiti pristup željenim artiklima bez ikakvih ograničenja. Uz to, dio ovog aranžmana je i mogućnost koja se na hrvatskom tržištu pruža prvi puta – da se online naruče i na željenu adresu dostave tjedni i mjesečni strani specijalizirani časopisi poput Voguea, Ellea, Cosmopolitana, Top Geara, AD-a i brojnih drugih…”, kazala je Anamarija Krpan Miljko, predsjednica uprave tvrtke A007 plus koja je nositelj webshopa Abrakadabra.

Još jedna velika pogodnost kupnje školskih i ostalih potrepština na vrijeme, iz naslonjača u vlastitom domu, je mogućnost preuzimanja svih Tisak narudžbi s Abrakadabre na kioscima Tiska u cijeloj Hrvatskoj, na odabranim kućnim adresama ili paketomatima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUkrajina izvezla 820.000 tona žitarica putem Dunava u prvoj polovini kolovoza
Sljedeći članakPlenković: Sajmeni dani su predviđeni i nisu rupa u zakonu