Podravka čaj: Najprodavaniji Kamilica, Šipak i Brusnica

Priča o Podravka čajevima počinje 1973. godine od kada su tržištu predstavljene brojne vrste čajeva i čajnih mješavina.

Danas se u asortimanu nude četiri kategorije: biljni čajevi (Kamilica, Hibiskus, Lipa, Metvica, Rooibos i Ciciban), pravi čajevi (Zeleni čaj, Indijski čaj), voćni čajevi (Šipak, Šumsko voće, Jagoda s vanilijom, Brusnica, Borovnica, Aronija i Crni ribiz), ostalo (Zimski mix – mix kutija čajeva okusa šipak, kamilica, brusnica i borovnica).

Najprodavaniji čajevi su Kamilica, Šipak i Brusnica. Tijekom prošle godine obnovljen je izgled pakiranja cijelog asortimana Podravka čajeva te su uvedeni aroma omotači koji čuvaju aromu. Također, tijekom studenog paleta voćnih čajeva proširena je s četiri nova okusa: Šljiva, Jabuka s cimetom, Naranča s cimetom i klinčićem te Malina i kupina s vanilijom.

“U želji da potrošačima što više približimo navedene novitete, tijekom siječnja i veljače planirana je snažna medijska potpora. Dodatna podrška prodaji bit će i atraktivne promocije i degustacije na prodajnim mjestima popraćene podjelom promotivnih letaka te pojačane trade aktivnosti kroz dodatna izlaganja i označavanje na polici”, ističu iz Podravke.

Prethodni članakPeugeotova gospodarska inicijativa
Sljedeći članakMercator izdao komercijalne zapise u vrijednosti 20 milijuna eura