Podravka Delikates paštete – nova, premium linija Podravka pašteta

Podravka Delikates paštete – nova, premium linija Podravka pašteta rezultat je Podravkine kulinarske ekspertize i vrhunskih, biranih sastojaka. Ovi jedinstveni proizvodi bogatog, profinjenog okusa, mirisa i teksture pravi su mali gurmanski zalogaji koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

podravka delikates pasteta od hummusaDelikates namaz od slanutka – hummus – okusa orijenta i Mediterana a ujedno i bez pojačivača okusa, konzervansa i umjetnih bojila, na vaš povrtni meni upravo je stigao lako maziv i jako praktičan novi član.

Idealan za vegetarijance i sve ljubitelje povrća, ovaj dragulj orijentalne kuhinje poznat je po svojoj nutritivnoj vrijednosti.

podravka delikates pasteta ala pasticadaDelikates pašteta a’la pašticada – spravljena je od kvalitetnog goveđeg mesa uz dodatak pancete, suhih smokava i šljiva, baš kao i u originalnom receptu vaše omiljene pašticade.

Proizvod pripremljen od kvalitetnog goveđeg mesa, uz dodatak pancete i suhih smokvi i šljiva. Namijenjen ljubiteljima bogatog, slatkastog okusa, bez bojila i dodanih pojačivača okusa

podravka delikates jetrena pasteta s kulenomDelikates pileća jetrena pašteta s kulenom – spravljena je od pilećeg filea i pilećih jetrica dinstanih s puno pažnje, oplemenjena poznatim Podravka Kulenom te upakirana u modernu, praktičnu ambalažu.

Proizvod pripremljen od komada pilećeg filea i pažljivo dinstanih pilećih jetrica s dodatkom vrhunskog Podravka kulena. Namijenjen je ljubiteljima začinjenog i pikantnog okusa

podravka delikates pileca pasteta s cvarcimaDelikates pileća jetrena pašteta s čvarcima – komadi pilećeg filea i pažljivo dinstanih pilećih jetrica, s dodatkom Podravka čvaraka i sjemenki buče koji daju savršen sklad okusa i mirisa.

Namijenjen je ljubiteljima lagane začinske note.

podravka delikates pasteta sa sparogamaDelikates pileća pašteta sa šparogama – Pripremljena od komada pilećeg filea u kombinaciji sa šparogama uz dodatak ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Namijenjen gurmanima koji uživaju u intenzitetu okusa i mirisa šparoga.

Inspiraciju za kreiranje Delikates pašteta Podravkini kulinarski eksperti pronašli su u okusima kontinentalne i mediteranske kuhinje, spojivši poznate sastojke u neočekivane gurmanske kombinacije poput

Proizvode potražite na policama trgovina – u pakiranju od 95g (s višenamjenskim PVC poklopčićem), u varijanti pet različitih okusa.

Prethodni članakDark fruit – novi okus cidera Strongbow
Sljedeći članakU preseljenje splitskog centra Metro investirao 60 milijuna kuna