Podravka za Badnjak častila koncertom Vesne Pisarović i ukusnim fritulama

Raspjevanu atmosferu uz hitove Vesne Pisarović koje vole sve generacije podgrijale su ukusne Podravkine fritule, a one najmlađe posebno su oduševile Lino lada knedlice

Bogat zabavni program manifestacije BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima začinila je Podravka koja je za Badnjak sve posjetitelje razveselila koncertom Vesne Pisarović i slatkim delicijama svojih chefova.

Raspjevanu atmosferu uz hitove Vesne Pisarović koje vole sve generacije podgrijale su ukusne Podravkine fritule, a one najmlađe posebno su oduševile Lino lada knedlice koje su postale pravi hit zagrebačkog Adventa.
Među njima je i petogodišnji dječak Ryuki kojeg su osvojile na prvo kušanje pa ni ovu priliku da u njima uživa nije želio propustiti. On je pak osvojio simpatije Podravkaša koji su ga odmah poželjeli u svom timu influencera.

Tako je, zahvaljujući svojoj ljubavi prema Lino ladi, simpatični Ryuki postao najmlađi gastro influencer Adventa i ozbiljna konkurencija onim iskusnijima među kojima je i njegov ujak, popularni fotograf i bloger Dragi Vođa.

Prethodni članakEmilia vina iz PRIMORESA
Sljedeći članakZimska njega: Tri četvrtine prodaje u tradicionalnim formatima