Podravka zaposlila 110 radnika na neodređeno vrijeme

Najveći dio novih ugovora potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i radnicima u drugim poslovnim cjelinama kao što su Logistika, Prodaja, Poslovni programi te korporativne funkcije

Prehrambena kompanija Podravka odlučila je 110 mladih radnika zaposliti na neodređeno vrijeme jer je, kako navode iz tvrtke, svjesna da su zadovoljni zaposlenici ključ uspjeha u postizanju odličnih operativnih rezultata i proizvodnji izvrsnih proizvoda. Uprava Podravke nedavno je, kako bi unaprijedila prava i položaj svojih radnika, započela pregovore sa sindikatima zastupljenima u Grupi Podravka oko izmjena i dopuna kolektivnog ugovora.

“Ponosni smo što smo danas potpisali ugovore sa 110 naših zaposlenika koji su svojim dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem. Zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji višestruko vraća uloženo i zato nam je drago da smo nagrađivanjem njihovog angažmana današnjim činom dodatno doprinijeli njihovoj motivaciji. Slijedi nam nastavak konstruktivnih kolektivnih pregovora sa sindikatima kako bi i preostalim radnicima Grupe Podravka isto tako unaprijedili njihova stečena materijalna prava”, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave tvrtke, prilikom uručivanja ugovora o radu na neodređeno vrijeme.

Najveći dio novih ugovora potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i radnicima u drugim poslovnim cjelinama kao što su Logistika, Prodaja, Poslovni programi te korporativne funkcije.

Prethodni članakMETRO podržava startup Coffee Cloud
Sljedeći članakNeto dobit Kraš Grupe u prvom polugodištu 53 posto veća