Podravka žitarice za doručak: Lino i Provita

podravka-lino-crisp-450gPodravka je u kategoriji žitarica za doručak na tržištu prisutna s dva branda: Lino za dječje žitarice i Podravka Provita za corn flakes i crunchy muesli.

Lino dječje žitarice (Crunch, Crisp, Crocs i Pillows), imaju okus prave čokolade, obogaćene su vitaminima, željezom i kalcijem i jednostavne za pripremu.

Ove je godine u ponudu kategorije uveden i novi proizvod – Mix&Play žitarice, koje su ukusna mješavina pahuljica i dodataka (corn flakesa, mueslija, komadića voća, čokolade…).

Unutar linije Mix&Play žitarica mogu se pronaći i tri nova proizvoda: Choco’n’Muesli, Choco’n’Nut i Apple’n’Cookie. Svaki proizvod obogaćen je s devet vitamina, a Choco’n’Muesli i Apple’n’Cookie sadrže i cink.

“Atraktivno i moderno pakiranje ovih proizvoda u veselom dizajnu posebno je osmišljeno za teenagere kako bismo im uz ukusne proizvode osigurali i jedinstvenu zabavu s interaktivnim i multimedijalnim pristupom”, navodi Jadranka Lakuš iz Podravke.

podravka-provita-muesli-mlijecna-cokoladaOna ističe kako je u potkategoriji dječjih žitarica važno biti inovativan što u Podravci i rade davanjem dodatne vrijednosti kroz promotivna pakiranja, a jedno od takvih je i pakiranje s umetnutim figuricama dinosaura u proizvodima Crunch, Crisp i Crocs.

Proizvodi robne marke Podravka Provita osiguravaju zdravu prehranu i dovoljno energije za svakodnevne aktivnosti. Crunchy muesli osiguravaju uravnotežen obrok za početak dana koji daje energiju u dužem vremenskom razdoblju, dok dijetalna vlakna iz žitarica omogućavaju optimiziranje rada probavnog sustava.

Dodaci komadića, čokolade, voća, orašastih plodova ili pak meda obrok čine vrlo ukusnim. Provita žitarice spravljene su od cjelovitog zrna, izvor su dijetalnih vlakana, nemaju konzervanse i umjetne arome, a priprema s mlijekom je iznimno jednostavna.

S robnim markama Lino i Provita Podravka zauzima treću poziciju na tržištu žitarica za doručak, odmah iza Nestléa i Dr. Oetkera. Najprodavaniji Podravkin proizvod iz asortimana žitarica za doručak su kuglice od cjelovitog zrna pšenice ekstra čokoladnog okusa – Lino Crunch 375 g.

Prethodni članakVino Cimarosa Shiraz Cabernet Sauvignon iz ponude Lidla
Sljedeći članakPotrošnja hrane i pića u 2010.