PPK paštete: Prepoznatljive i cjenovno optimalne

ppk-pasteteU PPK asortimanu proizvoda nalaze se tri vrste pašteta: Čajna, Jetrena i Pileća, u pakiranjima od 100 g, 50 g i 30 g.

Najpopularnija, a time i najprodavanija od navedenih, je Čajna pašteta 100 g. Slijede ju Čajna pašteta u pakiranju od 50 g te Jetrena pašteta u pakiranju od 100 g.

Prema zadnjim prodajnim pokazateljima, unutar tematske grupe proizvoda, najpopularnije su 100 g paštete.

PPK surađuje s gotovo svim velikim trgovačkim kućama u Hrvatskoj, kao što su Kaufland, Lidl, Plodine, Spar, Mercator, Getro, Metro, Kerum i Tommy, u kojima se može pronaći široka paleta  proizvoda PPK.

Osim velikih trgovačkih lanaca, opskrbljuju i veliki broj malih trgovačkih obrta i HoReCa kanal.

Tvrtka je zadnjih godina bilježila najveće fizičke stope rasta unutar branše, dok su udio u kategoriji pašteta zadržali na razini do 5%, a kroz agresivnu prodajnu i marketinšku politiku planiraju u narednom periodu taj udio i povećati.

“Naši proizvodi su prepoznati od strane potrošača kao iznimno kvalitetni s pristupačnom cijenom, što trgovcima omogućava određenu sigurnost pri donošenju odluka oko odabira proizvođača koje će pozicionirati u svojim prodajnim centrima, a time naravno i osigurati profit”, navodi Barbara Kukić iz PPK.

Osim nacionalnih akcija oglašavanja kroz različite medije, sudjelovanja na raznim manifestacijama od kojih posebno izdvajaju “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke”, imaju u planu i redizajn postojeće ambalaže pašteta te uvođenje nove tehnologije.

Navedenim akcijama namjeravaju povećati i učvrstiti svoj udio na tržištu kako u kategoriji pašteta, tako i u ostalim kategorijama.

Prethodni članakPolugodišnja dobit Peveca u stečaju oko 2,5 mil. kuna
Sljedeći članakPlaćanje debitnim karticama: Trgovci se žale na visoke naknade banaka