PR Roman Forum uz pokroviteljstvo talijanske organizacije za odnose s javnošću FERPI

Danijel Koletić i Fabrizio Nani (Foto: Fabrizio Ruzzier)

Danijel Koletić je najavio i potpisivanje globalnog dokumenta, Rimske deklaracije o zelenoj odgovornosti (Roman green communication declaration)

U Veneciji je prošle subote završeno deseto izdanje InspiringPR-a, talijanskog festivala odnosa s javnošću kojeg organizira Federazione Relazioni Pubbliche Italiana- FERPI, talijanska organizacija za odnose s javnošću. Gost venecijanskog događanja bio je Hrvat Danijel Koletić, direktor APRIORI Worlda, osnivač i organizator PRO PR-a, međunarodne konferencije za odnose s javnošću. Danijel Koletić potpisao je ugovor s predsjednikom FERPI-ja, Filippom Nanijem, kojim je potvrđeno i službeno pokroviteljstvo FERPI-ja na prvom izdanju međunarodne PR Roman Forum konferencije “Komunikacija, odgovornost, održiva baština i okolišno, društveno i korporativno upravljanje, ESG” koja će se održati sljedeće godine 20. i 21. veljače u Rimu, a po prvi puta dodijelit će se i PRO PR Globe Communication Achievement Awards, PRO PR nagrade za dostignuća najboljih projekata.

Danijel Koletić je najavio i potpisivanje globalnog dokumenta, Rimske deklaracije o zelenoj odgovornosti (Roman green communication declaration), a tom prilikom je izjavio: “Svi putevi vode u Rim, moto je projekta koji želim pokrenuti smatrajući sebe osobom koja kroz projekt međunarodne PRO PR konferencije pune 22 godine okuplja zajednicu stručnjaka i industrije odnosa s javnošću globalno. Iako mnogi ne doživljavaju komunikacijsku industriju važnim segmentom poslovanja od kojeg sve započinje kroz komunikacijske strategije i poruke koje utječu na reputaciju, a samim time i na profit. Kroz Rimsku deklaraciju moramo pokazati i našu odgovornost prema ciljevima održivog razvoja pariškom sporazumu i neprestano biti svjesni ciljeva koje naša industrija nosi kroz ciljeve održivog razvoja.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJuicy posvećen inovacijama i održivosti
Sljedeći članakJa TRGOVAC svibanj 2024.