Predblagdanski popusti i zabavna događanja u Mercatoru i Getrou

U Mercatoru i Getrou u nadolazećem predblagdanskom periodu pripremili su brojne akcijske ponude i zabavna događanja.

mercator-zagrebacka-avenija-midiTako su sljedeća dva dana (29. i 30. studenog) proizvodi Rio Mare u Mercatoru sniženi za 30%, dok će 1. prosinca svi kupci u Getrou moći kupovati igračke po cijeni nižoj također za 30%, priopćeno je danas iz Mercatora.

Pored uobičajenih 10 posto popusta na kupovinu iznad 100 kuna, na prvi dan prosinca umirovljenike će dočekati i dodatne pogodnosti pa će tako pojedini proizvodi biti povoljniji i do 50 posto.

Usto, sredinom studenog započela je i posebna ponuda darova koja traje do 15. prosinca. Bogati izbor poklona za najmlađe po povoljnim cijenama dio je blagdanske ponude koja sadrži i širok božićni asortiman, uključujući brojne ukrase, kuglice, stolnjake, adventske svijeće i vijence te umjetne borove po povoljnim cijenama (kuglice već od 3,99 kn), ali i tehniku, kućanske aparate i kuhinjski pribor, navode iz Mercatora.

Uz akcijske prodaje, u Mercatoru pripremaju i posebna adventska događanja pa će tako 3. prosinca Mercator centre diljem Hrvatske (Zagreb, Varaždin, Samobor, Split, Zadar, Rijeka, Pula, Rovinj i Osijek), pohoditi Sv. Nikola koji će napuniti dječje čizmice.

Tijekom prosinca u spomenutim će se Mercator centrima upriličiti bogat program za djecu i odrasle: 10. i 17. prosinca u Zagrebu, Varaždinu, Samoboru i Splitu bit će besplatne radionice izrada ukrasa za bor, dok je petak (23. prosinca) rezerviran za besplatno umatanje darova u svim centrima.

Mercator je također pokrenuo i akciju s Dinersom kojom po obavljenoj tjednoj kupovini u Mercatoru, Getrou i GetroTehnici, četiri petka za redom, prilikom plaćanja Dinersom kupci mogu uštedjeti 10% na cjelokupnu košaricu s tim da popust vrijedi za kupnju iznad 300 kn, navodi se u priopćenju Mercatora.

Prethodni članakdajsve.com: Grupna kupovina na jednom mjestu
Sljedeći članakNestlé stupio u partnerstvo s udruženjem protiv zloupotreba rada