Predstavljen humanitarni projekt „Kutak za glazbeni trenutak“

kutak-za-glazbeni-trenutak-prezentacija-ftdHenkel Croatia, Konzum i humanitarna zaklada „RTL pomaže djeci“ opremaju 30 dječjih vrtića glazbenim kutkom

Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u prostorima Super Konzum prodavaonice u zagrebačkoj Dubravi, predstavljen je humanitarni projekt „Kutak za glazbeni trenutak“ koji ima za cilj opremanje 30 dječjih vrtića u Hrvatskoj glazbenim kutcima odnosno didaktičkim glazbenim instrumentima.

Organizatori projekta,  koji se provodi uz suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, su trgovački lanac Konzum, kompanija Henkel te udruga RTL pomaže djeci.

„Kutak za glazbeni trenutak“ osmišljen je kao natječaj namijenjen svim državnim dječjim vrtićima u Hrvatskoj koji za sudjelovanje trebaju poslati prijedlog teksta pjesme koju će osmisliti djeca uz pomoć svojih odgajatelja. Najboljih 30 pjesama, prema odluci žirija, bit će nagrađeno glazbenim kutcima. Najbolju pjesmu, koja će javnosti biti predstavljena na završnoj svečanosti početkom 2011. godine, uglazbit će i otpjevati zajedno s djecom pjevačica Lana Jurčević.

Uz Lanu, projekt su svečano prezentirali Helena Grahovac, direktorica prodaje poslovne jedinice Henkel Laundry&Home care za Hrvatsku i BIH, direktor Poslovnog područja maloprodaje i marketinga Konzuma Jure Radoš i Antonija Blaće, zaštitno lice udruge RTL pomaže djeci.

Prethodni članakPodravka i KTC nagrađuju
Sljedeći članakBelje: Sve o ABC siru na internetu