Predstavljen novi šoping portal Grupnjak.hr

U prostorijama “The Regent Club-a” hotela Esplanade u Zagrebu predstavljen je novi šoping portal Grupnjak.hr koji će služiti za traženje popusta preko interneta.

grupnjakhr-screenshot-midi“Cilj Grupnjaka je win-win situacija za kupce i partnere. Naši kupci na ovaj način dobivaju ekskluzivne ponude po ekskluzivnim cijenama, a naši partneri zahvaljujući marketinškom miksu postaju glavna tema i osvajaju nove kupce. Klasično oglašavanje je skupo i efekti pojedinih kampanja nisu uvijek zadovoljavajući, stoga Grupnjak u svom marketinškom miksu obuhvaća sve medije od televizije, radija, printa, poznatih portala i društvenih mreža kao i vlastitu bazu podataka korisnika. Osim što klijenti dobivaju dobar marketing, nove kupce, povećavamo im promet. Isto tako novac za dane usluge dobivaju unaprijed, a naši kupci štede novac i vrijeme”, objašnjava Irina Vugrinec, direktorica tvrtke Pedeset posto d.o.o.

Grupnjak.hr počet će s radom 18. siječnja, a na taj dan će imati i svoju prvu ponudu s popustom od čak 63 posto.

Jednim klikom na Grupnjak.hr i kupovinom kupona postajete vlasnici popusta koji se može koristiti u idućih tri do šest mjeseci, a dnevne ponude trajat će od 7 ujutro do ponoći.

Za razliku od ostalih portala iste namjene, Grupnjak ulaže znatna sredstva u marketing te stimulira vjernost korisnika i poslovnih partnera.

Naime, za svakog dovedenog kupca može se dobiti 10 kuna, a za svaku kupnju odobrava se 7 posto popusta na cijeli iznos. U počecima će se portal koncentrirati na ponude iz područja gastronomije, putovanja i sporta.

“Portal je napravljen po ideji popularnog portala Groupon iz SAD-a, a na njega će se dolaziti preko društvenih mreža Facebook, Twitter i ostalih. Našim budućim korisnicima jamčimo sigurnost i anonimnost pri online plaćanju. Bit ćemo jedini koji nude plaćanje i Maestro karticama a koristit ćemo se novim web-teh bankovnim servisom kojeg propisuje novi zakon o online plaćanju”, zaključila je Vugrinec. (Lider)

Prethodni članakMetro Grupa očekuje rekordnu dobit u 2010. godini
Sljedeći članakAldi: Informacije o sljedivosti mesa dostupne i na smartphoneu