Predstavljena nova knjiga recepata s Vegetom

male-tajne-100-kulinarskih-delicija-vegeta-knjiga-largePodravka je predstavila novo izdanje knjige recepata „Male tajne 100 kulinarskih delicija” u kojoj je odabrano 100 recepata s Vegetom.

Knjiga je izašla u izdanju „Profila” i u njoj su osim jela pripremljenih s klasičnom Vegetom i recepti s Vegetom Natur te s Vegetom Mediteran i Vegetom pikant.

“Podravka oduvijek nudi potrošačima ono što oni žele pa su tako i naše knjige recepata, a ovo je deveta, vrlo hvaljene i s nestrpljenjem se iščekuju”, istaknuo je član Uprave Podravke Krunoslav Bešvir na predstavljanju.

Nova Vegetina kuharica „Male tajne 100 kulinarskih delicija” otkriva čaroliju samo jedne žlice Vegete i svim budućim vlasnicima knjige pokazuje kako na jednostavan i brz način svatko može postati vrhunski majstor kuhinje.

“Novom Vegetinom kuharicom željeli smo svima koji se plaše kuhače izaći u susret i pokazati im kako na jednostavan, brz i efikasan način mogu doći do stola prepuna ukusnih delicija. Otkrivanjem malih tajni, poput korištenja određenih začina koji jelima daju poseban okus, otvorili smo vrata u svijet kulinarstva svima koji žele izvući maksimum iz vremena provedenog u kuhinji”, naglasila je urednica knjige Jelena Ivanišević.

Autorica knjige Sonja Gaži Prpić čak je godinu dana odabirala recepte kako bi u knjizi bili oni za čiju se pripremu namirnice lako nabavljaju, priprema nije presložena te su u duhu vremena.

“Ljubav prema hrani, dobrim i ukusnim jelima vraća me isprva u djetinjstvo i u dane kad sam prvi put čula za Vegetu. Stoga i nije bilo teško sljubiti sve emocije koje gajim prema hrani te s vrijednim ljudima, koji su mi pomagali da knjiga nastane, zorno predočiti kako je radost hrane njezino nastajanje, izgled i ono najvažnije konzumiranje”,kazala je autorica knjige.

Na nastajanju knjige radili su i Kristina Jurić, Mirjana Burnić, Nenad Cenić, dok je za food styling bila zadužena Ljiljana Šprem.

Prethodni članakSveti Nikola u Outletu Sveta Helena
Sljedeći članakKriza izazvala pad Ikeine prodaje u Češkoj