Premium Tork LinStyle ubrusi

Boje utječu na raspoloženje i ponašanje. Iako postoje mnogi aspekti u restoranu koji utječu na doživljaj gosta, boja je vrlo važan faktor.

SCA i njihov međunarodni brend higijenskih proizvoda Tork rade istraživanja vezana uz raspoloženja i ideje koje su potaknute bojama na način da koriste tehnologiju moždanih valova i mjere reakcije gostiju na određenu boju.

Rezultati pokazuju koja boja odgovora određenoj vrsti jela ili razgovoru. Boje ne pridonose isključivo ugođaju u restoranu, nego utječu i na naše osjetilo mirisa i okusa.

Na primjer, mousse od jagoda nam se čini bogatijim i slađim ako je poslužen uz ružičasti ubrus. Ova boja utječe da pojačan doživljaj slatkog i smanjuje osjećaj gorkoga.

Za konkurentnost ugostiteljskog objekta nije važna isključivo hrana, nego i kvaliteta uređenja prostora. Usklađivanje boje hrane i prostora kako bi postigli harmoniju iskustva blagovanja relativno je jednostavno, no mnogi na ovo ne obraćaju previše pozornosti. Ubrusi su često usklađeni s bojom prostora restorana umjesto s bojom posluženog obroka.

Zaposlenici Torka i stilistica hrane Linda Lundgren uzimaju u obzir utjecaj boja na okus te su razradili savjete za vlasnike restorana o tome kako položaj i boja ubrusa mogu povećati osjećaj užitka prilikom blagovanja. Nove se mogućnosti mogu pružiti ne samo pripremom hrane, nego i načinom posluživanja obroka te ponudom restorana.

Brend Tork LinStyle razvio je 4 vrste ubrusa vrhunske kvalitete:

Aqua plava daje manje slan okus jelima, naglašava okus jaja, indijske ili druge hrane u kontrastnoj žutoj boji.

Koraljno ružičasta smanjuje percepciju okusa za gorko tako da više osjetimo slatkoću jela, crvena i ružičasta izvrsno pristaju uz deserte te posebno naglašavaju slatkoću jagoda ili ukrasa u crvenoj boji.

Senf žuta pojačava trpkoću okusa, dobro pristaje uz ribu i morske plodove te daje toplu notu jelima u zelenoj boji, kao što su primjerice svježa salata ili pupovi.

Antracit siva daje jelima i prostorima svjetlije boje luksuzni efekt te ističe bogatstvo okusa jela mediteranske kuhinje.

Premium luksuzno iskustvo Tork LinStyle ubrusa možete imati pri svakodnevnim obrocima, materijal sličan tkanini je elegantan i vrlo meki na dodir što dodatno utječe na iskustvo gosta.

Osim tradicionalnih jednokratnih ubrusa, Tork izbor uključuje i drugi pribor za stol na koji možete uključiti vlastitu sliku ili logo.

Ubrusi su dostupni u različitim veličinama i po različitim cijenama: od tradicionalnih do visokokvalitetnih, jednokratnih do onih luksuznog izgleda i osjećaja tkanine.

Besplatne savjete i uzorke proizvoda možete zatražiti na barbara.meszaros.ext@sca.com

PROMO

Prethodni članakPoletaev: Nastavak financiranja Agrokora ovisi o razini suradnje
Sljedeći članakComping podržava mlade znanstvenike na IYNT turniru