Preporuka Lidla: Juha od rajčica i krumpira

juha-od-rajcice-i-krumpira-largeLidlov recept za juhu od rajčica, krumpira i dodataka po vašem izboru svojom visokom kvalitetom omogućit će vam tijekom procesa pripreme, a potom i zaslužene degustacije, toliko željenu mogućnost ostvarivanja osjećaja sreće.

Brižljivo birani sastojci zanimljivih imena – ‘Festivo’ (povrtna kocka za juhu), ‘Nostia’ (oguljene i nasjeckane rajčice), ‘Kania’ (mljeveni papar), ‘ChanteSel’ (kuhinjska sol) i ‘Vita d’Or’ (suncokretovo ulje), uz obilje krumpira i elegantnu decentnost luka i kiselog vrhnja – svojom će skladnom suradnjom dati punoću okusa prigodnom obroku.

Kad bi koristili originalne rajčice kakve su španjolski osvajači u 16. stoljeću donijeli u Europu iz Srednje i Južne Amerike, ‘paradajzova juha’ bila bi žuta. Tek su Talijani, naime, sistematskom selekcijom sitne žute plodove uspjeli ‘pretvoriti’ u velike i crvene.

festivo-kocka-za-juhu-largeDio zasluga za lijepe i slatke rajčice dijelom imaju i slavni alkemičari koji su ovom plodu pridavali misteriozna i ljekovita svojstva. Držali su ga i afrodizijakom pa od tuda vjerojatno potječe znakovito ime koje na gotovo svim jezicima ima veze s rajem i srećom. Priuštite sebi i svojim najbližima ovu vrhunsku Lidlovu crvenu juhu uz neizostavnu kocku za juhu robne marke Festivo.

Prethodni članakGlobalna kretanja: Nove lokacije, nove prilike
Sljedeći članakKonzum omogućava kupnju i putem smart mobilnih uređaja