Proizvodi za čišćenje lica na sniženju u Kozmu

kozmo-ciscenje-lica-proizvodi-akcija-wideMaramice, maske, gelovi, mlijeka i drugi proizvodi za čišćenje lica, naći na popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak

Lanac drogerija Kozmo ovoga tjedna, u sklopu produžene Kozmo srijede, svim djevojkama i ženama željnima lijepog i zdravog izgleda poklanja popuste na sve proizvode za čišćenje lica.

Tako će se maramice, maske, gelovi, mlijeka i drugi proizvodi za čišćenje lica, naći na popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske.

Svakodnevno čišćenje kože lica prvi je korak u postizanju zdravog i lijepog izgleda. Različiti proizvodi i preparati za šminkanje, vremenski utjecaji te sveprisutni stres samo su neki od faktora koji nepovoljno utječu na kožu lica, ubrzavaju njezino starenje i daju joj umoran izgled, a neredovito čišćenje dodatno pogoršava stanje.

Zato je Kozmo je odlučio pomoći pripadnicama ljepšeg spola da naglase ljepotu i zdravlje kože lica posebnim popustima na sve proizvode za čišćenje lica.

U bogatoj ponudi maramica, gelova, maski i mlijeka za čišćenje lica svaka će žena naći proizvod koji najbolje odgovara njezinoj dobi te tipu kože, bez obzira je li ona suha, osjetljiva, masna, mješovita ili normalna.

Prethodni članakFEST.A CROPAK 2011 u Zagrebu
Sljedeći članakNTL otvara prodajni objekt u Krapini