Prvi Tommy u Istarskoj županiji

Trgovački lanac Tommy sutra otvara hipermarket u mjestu Tar kod Poreča, što je prva prodavaonica ovog trgovca u Istarskoj županiji te 167. ukupno u Hrvatskoj.

U prvom Tommy hipermarketu u Istri zaposleno je 30 radnika. U ponudi prodavaonice je više od 20.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala domaćih i međunarodnih brendova te proizvoda trgovačke marke.

Povodom otvorenja Tommy je pripremio posebne pogodnosti i akcije. Naime, od četvrtka 10. do srijede 16. srpnja, Tommy je osigurao zanimljive nagrade za svoje kupce. Računom iznad 400 kuna može se osvojiti Tommy majicu ili poklon bon od 30% na sve vinske proizvode u vinariji Sosich wine ili jednokratni popust od 50% na sve aranžmane u cvjećarni Adriana ili gratis kavu i cedevitu u caffe baru Gool.

Kupnjom iznad 500 kuna Tommy poklanja bon od 50 kuna koji se može iskoristiti do 31. srpnja. Za svaki račun iznad 700 odnosno 1.000 kuna Tommy i Horse Centar Lanterna nagrađuju jedinstvenim užitkom u prirodi i nezaboravnim druženjem s konjima i ostalim domaćim životinjama.

Novi hipermarket Tommy nalazi se na adresi Brajde 9/c.

Radno vrijeme je svakim danom od 7 do 22 sata, a za sve posjetitelje je osiguran besplatan parking.

Prethodni članakCedevita Kids Puc Puc bomboni
Sljedeći članakNestlé Purina i Pet centar najavili izgradnju parka za pse u Zagrebu