Rezultati nagradne igre Podravka vrećice srećice

podravka-5-vrecica-srecica-izvlacenje-studeni-2010-midiU Podravkinoj već tradicionalnoj nagradnoj igri “Podravka vrećice srećice” mogli su sudjelovati svi oni koji su kupili pet vrećica Podravka juha (bistre juhe, krem juhe “Okus prirode”, dječje juhe) te prazne vrećice poslali zajedno s osobnim podacima.

Ukupno je pristiglo nešto više od 100 tisuća kuverti, ističu iz Podravke,a prva nagrada od 100.000 kuna na Diners Club potrošačkoj kartici otišla je u Vukovar  Vladimiru Plečkoviću.

Tri Electrolux Reallife TM ugradbene perilice posuđa dobili su Zlatko Baranašić iz Virja, Stan Peter iz Bribira i Lea Mareković iz Ivanić Grada. Izvučeno je i stotinu dobitnika Podravkinih poklon paketa.

Sve dobitnike možete pogledati ovdje.

Težak zadatak izvlačenja imala je brončana svjetska kuglačica Podravkašica Željka Orehovec kojoj je u tom poslu asistirala druga popularna Koprivničanka, kuharska prvakinja Hrvatske, Nikolina Lončar. Prva nagradna igra s Podravka juhama organizirana je još davne 1971. godine i od tada pa sve do današnjih dana održava se uz tradicionalno veliki odaziv potrošača, navode iz Podravke.

Prethodni članakRauch – od skromnih početaka do snažnog brenda
Sljedeći članakVjekoslav Zadro, StarBev