Rox: Wunder-Baum osvježivači zraka

wunder-baum-3-vrsteTvrtka Rox distribuira najpopularniji svjetski brend osvježivača zraka Wunder-Baum, koji ove godine slavi 60 godina postojanja.

Wunder-Baum je djelo dr. Juliusa Sämanna koji je u kanadskim šumama našao inspiraciju te izumio metodu kako izdvojiti esencijalna ulja iz crnogoričnog drveća.

Preselivši se u Ameriku, našao je način utiskivanja mirisa u karton tako da traje tjednima i konačno ponudio tržištu prvi specijalizirani osvježivač za auto u obliku bora.

Oblik se zadržao sve do danas, postavši dimenzijama možda mala, ali moćna ikona vozačke kulture, prisutna i omiljena u svim dijelovima svijeta.

Upravo ovih dana, nakon što su dr. Sämann i njegov sin upravljali ovom obiteljskom kompanijom, na čelo dolazi i unuk Daniel Sämann kako bi upravljao ovim brendom u budućnosti i sačuvao njegove najvažnije karakteristike: tradiciju i kvalitetu.

Wunder-Baum je prisutan u gotovo svim trgovačkim kanalima u Hrvatskoj, od supermarketa i ostalih trgovina mješovitom robom, DIY centara, benzinskih postaja i trgovina auto-dijelovima. Kako ovaj brend na mnogim prodajnim mjestima nema konkurenciju, njegov tržišni udio među papirnatim osvježivačima premašuje 60 posto.

Wunder-Baum je proizvod s velikim obrtajem i pristupačnom cijenom što ga čini idealnim izborom za impulsnu zonu, poručuju trgovcima iz Roxa te dodaju kako se dimenzijama lako može uklopiti u svaki planogram i ima veliki izbor dodatnih stalaka za zonu blagajne, unutar redovnih polica te onih samostojećih.

Iz tvrtke također ističu kako kupci prepoznaju Wunder-Baum kao pouzdan i atraktivan osvježivač, a uspjeh novih linija pokazuje da je Wunder-Baum itekako svjestan novih trendova i želja svojih potrošača.

Velika novost u kategoriji su Wunder-Baum bočice, osvježivači zraka u bočici s jedinstvenim sustavom raspršivanja mirisa gdje ‘uzica kroz čep’ služi kao fitilj za efikasnu distribuciju mirisa. Liniju čini šest mirisa, a kupcu pri odluci može pomoći ‘stisni i pomiriši’ mirisni tester na svakom proizvodu.

“Wunder-Baum bočice su lake za uporabu, dugotrajne su te dostupne u supermarketima i na benzinskim postajama. Također, zanimljiva je i nova linija papirnatih Wunder-Bauma, Designers Edition, gdje su na raspisanom javnom natječaju izabrana četiri nova dizajna borića, a imena dizajnera upisana su na pakiranju. Atraktivnom dizajnu pridruženi su i novi mirisi i vrlo skoro imat ćemo priliku kupiti ih i na hrvatskom tržištu”, navodi Marijana Mišković, Brand Manager.

Prethodni članakBivši menadžer Podravke: Puno je srpskih tvrtki zainteresirano za poslovanje u Hrvatskoj
Sljedeći članakFun box za dječake i djevojčice iz Atlanticove kreativne radionice