Ruski Mere zatvara trgovinu u Istočnom Sarajevu

Ruski lanac u europskim zemljama poznat pod brendom MERE obavijestio je na svojoj Facebook stranici da u utorak, 31. siječnja, u 20 h zatvara objekt na lokaciji Slavka Leovca br. 4

Ruski trgovački lanac Svetofor, u europskim zemljama poznat pod brendom MERE, započeo je u svibnju prošle godine poslovati u Bosni i Hercegovini otvorivši prvi prodajni objekt u Istočnom Sarajevu. Međutim, kako su izvijestili tamošnji mediji, devet mjeseci nakon otvorenja taj se prodajni objekt zatvara.

Ruski lanac obavijestio je na svojoj Facebook stranici da u utorak, 31. siječnja u 20 h zatvara objekt na lokaciji Slavka Leovca br.4.

“Hvala svima koji ste nas podržavali posjetom i kupovinom i nadamo se da ćemo se uskoro opet vidjeti. Posebno se zahvaljujemo i dobavljačima EZ, Bare komerc, Intercamp, Sara, Kuća salate, Zelenara, Voćar, As Jelah, Rakić komerc, Jaro, Hypomarket, Zoka plastika, Vis, Rox, Tesco, Boshem, Farell, Beemed, Abak, Yimor, Continental, kao i mnogim drugim poslovnim partnerima”, objavili su iz Merea.

Nakon Istočnog Sarajeva, prodajni prostori otvoreni su u Doboju i Prijedoru.

Iako su iz ovog lanca imali ambiciozne planove otvaranja 50 do 80 trgovina širom države, ulazak na tržište nije se pokazao uspješnim.

Trgovački lanac poznat je po niskim cijenama, ali taj koncept nije uspio privući kupce u Istočnom Sarajevu, u kojem je bilo vrlo malo kupaca.

Nije poznato da li zatvaranje prodajnog objekta u Istočnom Sarajevu znači i povlačenje trgovca s bosanskohercegovačkog tržišta.

Lanac u BiH posluje u okviru kompanije Eksperttorg d.o.o. Sarajevo.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBug Future Show 2. veljače u Zagrebu očekuje 3000 posjetitelja
Sljedeći članakUz Lidlovu pomoć speleolozi iz jama izvukli 300 kubika otpada