Sa Žujom u nogometnu avanturu

sretni-dobitniciIzvučeni dobitnici nagradne igre Ožujskog piva “Požuji na finale!” – Čak šestero dobitnika osvojilo atraktivno putovanje za dvije osobe na finale nogometnog događaja godine

U sklopu nagradne igre Ožujskog piva „Požuji na finale!” izvučeno je šestero dobitnika iznimno atraktivne nagrade – petodnevnog putovanja za dvije osobe na finalnu utakmicu nogometnog događaja godine. Tako će vjerni ljubitelji Ožujskog piva i nogometa Ivan Herak iz Pregrade, Stjepan Brlek iz Zagreba, Milan Harašić iz Vranjica, Danijela Duić iz Zagreba, Karla Pavlović iz Mokošice i Damir Talan iz Poljanice Bistranske zahvaljujući Žuji otputovati u Johannesburg na finale Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. godine. Svi dobitnici i njihova pratnja bit će u Johannesburgu smješteni u hotelu s četiri zvjezdice i od 8. do 13. srpnja imat će priliku doživjeti pravo nogometno ludilo pod afričkim suncem.

Za osvajanje ove vrijedne nagrade trebalo je prilikom uživanja u omiljenoj Žuji obratiti pozornost na sadržaj ispod čepa. Troje sretnika koji su na poleđini čepa našli poruku „Ideš na finale“ automatski je nakon javljanja u Zagrebačku pivovaru osvojilo glavnu nagradu, dok su ostali imali priliku poslati svoje podatke i sudjelovati u izvlačenju za nezaboravnu nogometnu avanturu u Južnoafričkoj Republici.

„S nestrpljenjem očekujem srpanj i odlazak na finale u Johannesburg. Sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri bilo je pravi užitak – sve što sam trebao činiti jest uživati u svom omiljenom pivu. Ova je nagrada pun pogodak i sve pohvale Ožujskom pivu koje uvijek misli na nas ljubitelje piva i nogometa“, izjavio je jedan od sretnih dobitnika vrijedne nogometne nagrade.

Ožujsko je pivo uvijek uz sve ljubitelje vrhunskog nogometa, pa i ove godine svojim potrošačima priprema niz zabavnih i osvježavajućih iznenađenja za vruće nogometno ljeto.

Prethodni članakNHS: Troškovi četveročlane obitelji 6.602 kune
Sljedeći članakAgrokor u utrci za kupnju udjela u Mercatoru