Sensation – limunska trava

Novi Sensation gazirano je osvježavajuće bezalkoholno piće s okusom limunske trave, uz voćni udio marakuje, naranče i limuna te ekstraktom limunske trave

U proljeće, kao da i police u dućanima procvjetaju, jer proizvođači svake godine predstavljaju nove proizvode u svim kategorijama, posebice u kategoriji pića. Jamnica kao lider u industriji pića svake godine predstavlja nekoliko noviteta, a svake sezone tu je novi okus u obitelji – SENSATION. Za ovu sezonu novi okus Sensationa je – LIMUNSKA TRAVA.

Kako je sve počelo?
Bezalkoholna gazirana pića popularnost mogu zahvaliti Josephu Priestleyu, engleskom znanstveniku, koji je proučavao plinove u vrijeme dok se smatralo da su svi plinovi isti “zrak” i koji je u svom prvom djelu opisao postupak kako gazirati vodu. Nakon prve komercijalizacije proizvodnog procesa u Švicarskoj započeo je nezaustavljiv razvoj gaziranih napitaka. Gazirana pića danas su dostupna u najširoj paleti okusa, volumena i pakiranja, pogodnima za sve prilike konzumiranja.

Tko mijenja trendove?
U Hrvatskoj je Jamnica 2008. predstavila Jamnicu Sensation koja je, kada se pojavila na policama trgovačkih lanaca, kombinacijom gazirane prirodne mineralne vode i aroma osvojila hrvatske potrošače unijevši svježinu u kategoriju gaziranih bezalkoholnih pića. Danas je Sensation hit među mladima i svima koji su u potrazi za osvježavajućim gaziranim pićima. Nakon sedam godina od predstavljanja tržištu Sensation je 2015. doživio redizajn, kojim kao da se dogodio redizajn cijele kategorije bezalkoholnih gaziranih pića.

Limunska trava
Novi okus limunske trave posebno vole mladi, ali i stariji koji su prepoznali ova pića manje kalorijske vrijednosti kao odlične pratitelje u dnevnim, ali i noćnim posjetima lokalima i klubovima. Stoga na početku svake sezone Sensation predstavlja po jedan novi okus, a u 2018. to je – okus limunske trave, za sada namijenjen samo HoReCa kanalu, kako bi se proširio asortiman i ponuda lokala.

Novi Sensation gazirano je osvježavajuće bezalkoholno piće s okusom limunske trave, uz voćni udio marakuje, naranče i limuna te ekstraktom limunske trave. Zbog svoje zanimljive kombinacije okusa ovo osvježavajuće piće namijenjeno je mladima i svima koji se tako osjećaju, a posebice onima koji vole mjehuriće.

Prethodni članakFabris Peruško NO-u Jamnice predlaže smjenu Mislava Galića
Sljedeći članakBezalkoholna pića – Kupovne navike: Pipi obilježio 2017. godinu