Šest proizvoda PIK-a Vrbovec s best buy oznakom

pik-sunke-midiPrema nezavisnom Best buy award istraživanju za godinu 2010./2011. čak je šest proizvoda mesne industrije PIK Vrbovec ponijelo prestižno priznanje koje se dodjeljuje proizvodima s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu.

PIK mortadele, PIK kuhane šunke i PIK dimljene šunke u svojim su kategorijama osvojile Best buy award medalje koje će nositi ukupno šest proizvoda: kuhana šunka, mortadela, dimljena šunka, PIK šunka Fina, PIK Premier i PIK Delikates šunka.

Istraživanje je provela renomirana svjetska agencija za istraživanje tržišta GfK s ciljem da olakša potragu za proizvodima s najboljim omjerom cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu roba i usluga.

PIK Vrbovec najveća je mesna industrija u Hrvatskoj koja od 2007. godine primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001, vlasnik je izvoznog broja HR10, te ima sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001, sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću prema standardu OHSAS 18001 i HACCP sustav.

Prethodni članakSv. Helena: Proljetna odjeća i obuća po outlet cijenama
Sljedeći članakKraš dovršio akviziciju osječke Karoline