Sesvete: Konzum otvorio svoju tisućitu prodavaonicu

konzum-sesvete-otvorenje-003S otvorenjem novog Super Konzuma u Sesvetama Konzum je zaokružio broj svojih prodavaonica u regiji na ukupno 1000

Trgovački lanac Konzum danas je u Sesvetama na adresi Bjelovarska 48b otvorio 48. prodavaonicu formata Super Konzum. Uz prisustvo brojnih uzvanika i poslovnih partnera prodavaonicu su otvorili Ante Todorić, Agrokorov izvršni potpredsjednik Poslovne grupe Maloprodaje, i Jure Radoš, direktor maloprodaje i marketinga Konzuma.

Izgradnjom novog trgovačkog centra Super Konzum Sesvete vrijednog više od 160 milijuna kuna otvoreno je 106 novih radnih mjesta.

U okviru svečanosti Konzum je dodijelio donaciju od 84.200 kuna za prvašiće svih osnovnih škola u Sesvetama koji su dobili poklon bonove u iznosu od 100 kuna.

Ukupna kvadratura trgovačkog centra iznosi 10.900 m2, od čega novi Super Konzum ima prodajnu površinu od 3135 m2. Super Konzum Sesvete nudi širok asortiman s više od 30.000 proizvoda za sve kupce željne kvalitetne i povoljne kupnje na jednom mjestu.

Povodom otvorenja Konzum se posebno zahvalio svim kupcima na njihovoj posjeti sa poklonom u iznosu od 1000 kuna svakih sat vremena, a najsretniji kupci imat će priliku osvojiti Škodu Octaviu ili 20.000 kuna na Konzum American Express kartici.

Osim Konzumove prodavaonice kupcima će na usluzi biti i trgovine Konzumovih partnera – trgovine odjećom i obućom, optika, caffe bar, cvjećarnica kao i Glazbena škola u sklopu Narodnog sveučilišta Sesvete.

Uz 13 redovnih blagajni, kupci Super Konzuma Sesvete od sada mogu kupovati brzo i jednostavno i na četiri Konzum Express samoposlužne blagajne.

Prateći najnovije tehnološke trendove Konzum ovom novom uslugom kupcima štedi vrijeme dok uživaju u kvalitetnoj kupnji. U samo tri koraka kupci skeniraju kupljene artikle, spremaju ih u svoje vrećice i realiziraju plaćanje. Upravo će nova usluga Self Express samoposlužnih blagajni postati sastavni dio svih novih Super Konzum prodavaonica, ističu iz Konzuma.

Prethodni članakOtvorenje Super Konzuma u Sesvetama
Sljedeći članakGotovo 300 tisuća korisnika kartica lojalnosti Mercatora-H