Sir iz bakine kuhinje

Vindija proizvela svježi sir za kolače, još jedan u nizu svojih tradicionalnih specijaliteta

svje_i-sir-za-kola_eKod pripreme kolača i slastica često nastojimo dobiti pravi domaći okus, kako bismo se pomoću svojih osjetila na trenutak vratili u vrijeme kad su naši preci svaki obrok  pripremali uz puno ljubavi i veselja. Sa svojim svježim sirom za kolače, koji je u  potpunosti dobiven iz domaće proizvodnje,  Vindija nas još jednom podsjeća na važnost i kvalitetu ukusnih i zdravih jela proizišlih iz bogatog naslijeđa.

Karakteristična blaga aroma svježeg sira savršeno nadopunjava razne slastice i kolače, ali i slane specijalitete, kao što su na daleko poznati zagorski štrukli. Vindija je, kao i uvijek, uz izvrsnu kakvoću proizvoda, pripremila još nekoliko iznenađenja za sve – tu je izvrstan recept za pripremu sirne tortice, jednostavnog i osvježavajućeg deserta, a uz 600 grama proizvoda pakiranog u plastičnu vrećicu dolazi i 100 grama gratis.

Vrijednost svježeg sira za kolače potvrđuje prepoznatljivi mliječni brand ‘z bregov, a njegovo vrhunsko porijeklo jamči oznaka MLIJEKO HRVATSKIH FARMI.

Prethodni članakDaj mi ime i osvoji 50 000 kuna
Sljedeći članakUvažena molba Grepa: Rok za Stožice produljen do 30. srpnja