Slavica Kozina imenovana financijskom direktoricom Zagrebačke pivovare

Slavica Kozina imenovana je direktoricom financijskog sektora i članicom Uprave Zagrebačke pivovare. Na toj poziciji bit će odgovorna za cjelokupnu financijsku strukturu Zagrebačke pivovare, uz regionalnu odgovornost za BiH i Sloveniju, izvijestili su iz ovog proizvođača piva.

Slavica Kozina ima više od 25 godina iskustva u pivarskoj industriji u Hrvatskoj i unutar regije. Zagrebačkoj pivovari pridružila se 1989. godine te je obnašala različite visoke dužnosti unutar financijskog sektora i sudjelovala u svim važnijim projektima kompanije i unutar regije.

Uz to, vodila je implementaciju ključnih projekata, bila je direktorica za strateško planiranje, a do ovog imenovanja obnašala je dužnost direktorice razvoja komercijalnog poslovanja za Molson Coors Europe.

Na novoj poziciji Slavica Kozina odgovarat će izravno Davidu Heedeu, Chief Financial Officeru Molson Coorsa Europe, te Sergeyu Yeskovu, regionalnom direktoru za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Hrvoje Klobučar, dosadašnji financijski direktor Zagrebačke pivovare, odlučio je potražiti nove poslovne izazove izvan Zagrebačke pivovare.

Prethodni članakOlival prvi u regiji dobio prestižni europski certifikat Natrue
Sljedeći članakPivo – prirodan i biološki uravnotežen proizvod