Smrznuto je zdravo – nova internet stranica Leda

Nova i zanimljiva Internet stranica, smrznutojezdravo.com, pod Ledovim pokroviteljstvom, namijenjena je svima kojima je kuhanje zabavna i opuštajuća aktivnost, ali im je informiranost ipak visoko na listi prioriteta.

smrznuot-je-zdravoRubrike poput Recepti, Smrznuto je zdravo, Lifestyle, Proizvodi i druge donose pravila zdrave prehrane, nutricionističke savjete, ali i izvrsne, kreativne i praktične ideje o pripremanju jela s Ledo proizvodima.

Bogata ponuda Ledo voća, povrća i ribe omogućuju da se ove namirnice, ključne za zdravu i uravnoteženu prehranu, na stolu mogu naći u bilo koje doba godine jer upravo smrzavanje čuva sve hranjive sastojke.

Stranica www.smrznutojezdravo.com daje mogućnost i individualnog savjetovanja jer će stručni tim tehnologa i nutricionista rado pomoći riješiti sve dileme od kalorijske vrijednosti koja nam je potrebna, pa do kulinarskih majstorija kojima možete očarati svoje goste.

Portal ima redovitu izmjenu glavne teme, te u proljetnom periodu više govori o detoksikaciji koja je nužna da tijelo nakon duge zime osvježimo i pripremimo za dolazak ljeta.

Interaktivan kakav je, portal potiče posjetitelje da pošalju svoj recept s nekim od Ledo proizvoda, a onaj koji osvoji najviše glasova osvaja zanimljive i privlačne nagrade, tako se recepti i njihovi kreatori natječu za wellness vikend za dvoje u Rovinju.

Prethodni članakU WESTGATE-u otvorene dvije nove trgovine
Sljedeći članakNapuni usta Ledo sladoledom