Snaga robne marke Denkmit u službi čistog doma

Denkmit nature sredstvo za čišćenje kupaonice dostupno je u dm prodavaonicama u pakiranju od 750 ml po cijeni od 11,90 kn

Jedan od ciljeva poslovanja dm-a je razvijati proizvode koji će kupcima osigurati vrhunsku kvalitetu koju si većina njih može priuštiti.

Upravo su kvaliteta i pristupačne cijene glavne odlike dm-ovih marki. Bilo da je riječ o gelu za tuširanje ili četkici za zube, više od 3.500 proizvoda dm marke nude sve što je potrebno za njegu i higijenu, brigu o domaćinstvu i osviještenu prehranu.

Kvalitetu robnih marki dm-a kupci već dobro poznaju, što potvrđuje i činjenica da je više od četvrtine ukupne prodaje dm-a u protekloj poslovnoj godini ostvareno prodajom proizvoda vlastite robne marke koja pokriva sve kategorije asortimana dm-a.

Denkmit robna marka nudi više od 170 proizvoda specijaliziranih za brojne namjene – od njege i pranja rublja do posebnih sredstava za čišćenje i osvježivača zraka.

Među njima je i Denkmit nature sredstvo za čišćenje kupaonice koje uklanja naslage kamenca i sapuna. Sredstvo ostavite da djeluje 3-5 minuta, potom površinu prebrišite mokrom krpom ili spužvom i vaša kupaonica zablistat će novim sjajem.

Proizvodi Denkmit nature osiguravaju ekološko čišćenje doma te ne sadrže konzervanse i bojila.

Denkmit nature sredstvo za čišćenje kupaonice dostupno je u dm prodavaonicama u pakiranju od 750 ml po cijeni od 11,90 kn.

Dodatne informacije o Denkmit robnoj marki možete potražiti i na www.dm.hr.

Prethodni članakHenkel – atraktivan poslodavac na tržištu rada
Sljedeći članakProizvodi hrvatskog sela na novoj lokaciji – u Pučkom otvorenom učilištu