Sokovi Vitafit i nektari Solevita u ponudi Lidla

vitafit-midiVoćni sokovi posljednjih su godina sve popularniji u modernoj prehrani jer se nalaze u grupi napitaka koji brzo vraćaju svježinu i snagu, smanjujući nakupljeni stres. Jedna čaša kvalitetnog 100%-tnog voćnog soka ujutro predstavlja jedan od pet dnevno preporučenih obroka voća.

‘Voćni sok’ proizvod je prerade jedne ili više vrsta zdravog, tehnološki zrelog, svježeg voća. Boja, okus i miris te konačna aroma soka svojstveni su voću od kojeg je sok proizveden.

Osim osvježavajućih okusa, kod voćnih je sokova važno paziti da konačan proizvod bude u što većoj mjeri prilagođen raznolikosti zahtjeva na tržištu. U tom kontekstu, Lidlove marke Solevita i Vitafit sve su traženije, a glavni razlozi nalaze se u njihovoj visokoj kvaliteti, ali i izrazitoj kompatibilnosti s potrebama kupaca.

solevita-midiTako su nektari marke Solevita – od jabuke, crnog ribiza, naranče, kruške i breskve – istovremeno dostupni i u raznim varijacijama zastupljenosti voća u osnovnom koncentratu.

Kod sokova iz linije Vitafit – a zastupljeni su naranča, ananas, jabuka i poseban ‘multivitaminski mix’ – važno je naglasiti da se pri proizvodnji posebno pazilo na omjere voćnih ekstrakata i dodanih zdravstveno vrlo korisnih nutrijenata, kako bi finalni produkt zadržao neophodnu voćnu aromu i autentičnost.

Voćni sokovi marke Vitafit organizmu će osigurati potrebne vitamine, minerale i netopiva prehrambena vlakna te mu tako pomoći da zadovolji sve dnevne potrebe.

Prethodni članakAgrokor uveo strojeve za čišćenje koji koriste samo vodu
Sljedeći članakLidl Hrvatska u svom asortimanu nema sir mozzarella marke Linessa