Spar uvodi dodatne mjere zaštite za djelatnike i kupce

Pleksiglas zaštite bit će postavljene na blagajnama, na info pultu te na kioscima, objavljeno je iz Spara

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima, od danas u svim Spar i Interspar trgovinama sukcesivno se postavljaju zaštitne barijere od pleksiglasa. Takve pleksiglas zaštite bit će postavljene na blagajnama, na info pultu te na kioscima, objavljeno je iz Spara. Prve Interspar trgovine u kojima je počelo postavljanje zaštita su u Zagrebu u Arena centru, Garden Mallu i City Centru one East.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u svim filijalama Spara i Interspara osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama.

I dalje slijedimo sve upute i pratimo najnovije informacije te smo, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite.

Prethodni članakKorona šoping: Potrošili smo 300 mil. kuna više nego lani
Sljedeći članakZdravi hrskavi užitak