SUPERNOVA Zagreb kreće u izgradnju

supernova-zagreb-ftd1Shopping Centar SUPERNOVA Zagreb izgradit će se na parceli površine preko 125.000 m² južno od centra grada

Austrijsko društvo za razvijanje nekretnina m2 Immobilien dobilo je građevinsku dozvolu za gradnju Shopping Centra SUPERNOVA Zagreb, stoga više nema zapreka početku gradnje budućeg najmodernijeg Shopping Centra u Hrvatskoj, stoji u priopćenju ovog društva.

Uz građevinsku dozvolu već je dogovoren i način financiranja projekta, a odabran je i glavni izvođač radova. Kvota iznajmljenosti od 70% znatno je premašena. “S građevinskim radovima ćemo započeti odmah kako bismo već u jesen 2011. godine mogli otvoriti vrata posjetiteljima,” izjavio je direktor društva SUPERNOVA Hrvatska, Grgur Jolić.

Shopping Centar SUPERNOVA Zagreb izgradit će se na parceli površine preko 125.000 m² južno od centra grada. Lokacija se nalazi u središtu prometnog čvorišta autoceste A3 (izlaz Buzin) i vrlo frekventne ulice Savezne Republike Njemačke (više od 70.000 vozila dnevno) između zračne luke i središta grada. SUPERNOVA Zagreb bit će prvi Shopping Centar u Hrvatskoj koji će imati direktan pristup autocesti (izlazak i ulazak), čime će postati još pristupačniji te će se povećati utjecaj na okolne regije.
G. Roland Stieler, odgovoran za zakup u Shopping Centrima SUPERNOVA, siguran je „da će koncepcija Shopping Centra SUPERNOVA Zagreb dugoročno privući posjetitelje. Povrh svega, iznimno dobra prometna povezanost i već sada dosegnuta visoko kvalitetna struktura zakupnika kao i bogata ponuda sadržaja za slobodno vrijeme Shopping Centra SUPERNOVA ključna su obilježja ovog trgovačkog centra. Želja nam je ujedno da arhitekturom, ekološkom prihvatljivošću te održivošću upravo na ovim područjima postavimo nova mjerila u Hrvatskoj.“

Preko 200 trgovina na 80.000 m2 zakupnih površina pružit će posjetiteljima jedinstvenu ponudu za kupovinu u Hrvatskoj: počevši od velikih internacionalnih zakupnika sve do individualnih manjih trgovina ugodne atmosfere. Mnoge, međunarodne i domaće renomirane maloprodajne lance poput Interspara (s restoranom), Peek & Cloppenburga, Müller Drogerie, Elipsa, Humanica, Esprita, New Yorkera, Benettona, S.Olivera i Deichmanna nadopunjuju manji novi butici i trgovine. U shopping centru su predviđeni bogati sadržaji za rekreaciju i zabavu s kino dvoranom, kuglanom, casinom i mnogobrojnim gastronomskim i sportskim prostorima te prostorima za zabavu.  Ukupna površina Shopping Centra iznosit će preko 110.000 m², a ukupna investicija je  preko 250.000.000,00 EUR. Posjetitelji će u kupovini moći uživati na dvije razine te će imati na raspolaganju preko 3.600 besplatnih parkirnih mjesta. U sljedećoj fazi gradnje planiran je integrirani toranj s hotelskim, uredskim i kongresnim prostorom.

SUPERNOVA će još ove 2010. godine u Hrvatskoj otvoriti još dva projekta. Uz Shopping Centar SUPERNOVA Zadar (otvorenje 19.8.2010.), kao najveći Shopping Centar u Dalmaciji, ovaj će se tjedan otvoriti i Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac (27.5.2010.) te specijalizirani trgovački centar SUPERNOVA Sisak. Već ranije realizirani projekti nalaze se u Slavonskom Brodu (2008.) te u Varaždinu (2009.)

Osnovni Podaci

Shopping Centar SUPERNOVA Zagreb

Adresa: Buzinski Krči 1,  10010 Zagreb Buzin

Površine
:
Zemljište: 125.000 m²
Zakupna površina: >80.000 m²

Broj trgovina
:  >200

Besplatna parkirna mjesta
:    >3.600

Kontakt
:
SUPERNOVA Zagreb
Afirmacija Nekretnine d.o.o.
Škorpikova 24/4
HR 10090 Zagreb
office@supernova.hr

SUPERNOVA Leasing Department
office@supernova.hr

SUPERNOVA Press Department
press@m2.co.at

Prethodni članakAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Vukovaru
Sljedeći članakKonzum i PIK Vrbovec nagradili svoje najvjernije kupce