System Alliance Europe ponovno povećava količine

Europska kooperacija za prijevoz zbirnog tereta prošle je godine transportirala ukupno 4.044.784 pošiljki, a to je 3,37 posto više nego u 2015. godini

Tonaža je prošle godine iznosila 1602 milijuna tona.

“I dalje se može primijetiti trend manje kilaže po pošiljci. Naš cilj od 4,1 milijun pošiljki nismo uspjeli potpuno ispuniti, ali je to ipak bila uspješna godina za kooperaciju”, navodi Uwe Meyer, direktor agencije System Alliance Europe te nadodaje: “Za ovu godinu zbog otkazivanja Rabena u Njemačkoj i Poljskoj računamo s nešto više od 4 milijuna pošiljki.”

Zahvaljujući otvorenoj strukturi europske kooperacije u Njemačkoj i Poljskoj ne postoje nepoznanice.

U svibnju će se na generalnom sastanku dogovoriti nova strategija kojom će se odrediti smjer do 2020. Očekuju se proširenja područja djelovanja i usluga.

Trenutačno kooperacija obuhvaća 61 partnera koji su zastupljeni u 32 europske zemlje s 195 poslovne jedinice. Gebrüder Weiss je jedan od članova System Alliance Europe grupacije koji aktivno doprinosi rastu broja pošiljaka kroz vlastitu i partnersku distribucijsku mrežu diljem Europe.

System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih malih i srednjih špediterskih tvrtki. Ako se klijent obrati svom regionalnom prijevozniku, dobit će potpuno stručno znanje europske platforme za zbirni teret.

Visoki standardi kvalitete, transparentni postupci i pouzdani transport zajamčeni su organizacijskim i informativno-tehničkim smjernicama.

Prethodni članakPodravka otvorila tvornicu u Tanzaniji
Sljedeći članakHrvatski brend Olival predstavio se na sajmu Vivaness