System Alliance Europe sada i u Grčkoj

Agencija System Alliance Europe, koja okuplja mala i srednja špediterskih poduzeća, proširila je svoju mrežu ugovaranjem partnerstva s grčkom tvrtkom Orphee Beinoglou International Forwarders S.A., izvijestili su iz ove agencije.

Orphee Beinoglou uključuje se u mrežu System Alliance Europea od 1. veljače sa svojim pogonima u Ateni i Solunu čime je mreža agencije u prijevozu generalnog tereta povećana na 53 partnera u 27 zemalja sa 185 pogona.

Od osnutka 1923. tvrtka Orphee Beinoglou razvila se u jednog od vodećih davatelja logističkih usluga u Grčkoj. Usto je tvrtka zastupljena na Balkanu i u regiji Istočnog Sredozemlja.

“Uvjeren sam da smo uspjeli postići pun pogodak u teškom tržišnom okruženju. Orphee Beinoglou tvrtka je koja se odlikuje stručnošću”, navodi Uwe Meyer, direktor agencije System Alliance Europe.

Ukupno 600 zaposlenika, od toga 380 u Grčkoj, osiguravaju visokokvalitetan rad na svim logističkim područjima. Tvrtka je postala poznata diljem svijeta po svom transportu umjetnina koji odgovara najvišim zahtjevima sigurnosti i kvalitete, kaže se u priopćenju.

Prethodni članakMaloprodajni trendovi: Magija analitike
Sljedeći članakFranck čaj s okusom dinje