Tele2 otvorio prvi Experience centar u Splitu

U Marmontovoj ulici u Splitu svečano je otvoren 11. po redu Tele2 experience centar.

Reprezentativni prodajni prostor u samom centru Splita prostire se na 90 četvornih metara raspoređenih na dvije etaže, a u njemu je zaposleno šest novih djelatnika.

Centar će biti otvoren radnim danima od 8:00 do 21:00, a subotom i nedjeljom od 8:00 do 20:00 sati.

Svim postojećim i budućim korisnicima na raspolaganju je kompletna savjetodavna, prodajna i servisna podrška.

Povodom otvorenja, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, Viktor Pavlinić, izrazio je zadovoljstvo što je upravo Split dobio jedan ovako reprezentativan prostor, čije je otvorenje dio strateškog plana kompanije prema kojem će ove godine Tele2 investirati 20-ak obnovljenih ili potpuno novih centara u Hrvatskoj.

Tele2 je partner projekta Zaklada Reach for Change, koja podržava projekte socijalnog poduzetništva namijenjenog djeci.

Upravo djelujući u tom duhu Tele2 je prilikom otvorenja svog centra u Splitu odlučio pomoći rad Dječjeg doma Maestral te je donacija uručena ravnateljici Doma Veroniki Perić.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu.

U kompaniji ističu da je i dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.

Svečanom otvorenju osim brojnih Splićana prisustvovali su i glumci Marina Fernandez i Otokar Levaj, blogerica Sonja Dvornik, te Nataša Bebić, Gianna i drugi.

Prethodni članakAkcija “Kupujmo hrvatsko” u Splitu okupila 120 izlagača
Sljedeći članakLedo 2016. godine izdao jamstva Agrokoru od 18,9 milijardi kuna