Tjedan dječje mode Westgateu

westgate-ftd2Poznate hrvatske i svjetske trgovine dječje mode nude sniženja do 30%

Idućih sedam dana West Gate Shopping City nudi svojim posjetiteljima velika sniženja na dječju odjeću i obuću u sedamnaest trgovina dječje mode. Promotivna akcija, koja traje od 27. svibnja do 2. lipnja, uz sniženja i do 30 posto, obuhvaća niz dodatnih sadržaja. Tako će odabir savršene odjeće posjetiteljima olakšati modna revija, koja će se održati u subotu i nedjelju između 15 i 19 sati, a na kojoj će mali manekeni predstaviti modele trgovina koje sudjeluju u akciji.

U promotivnoj akciji sudjeluju Benetton, Sisley, Okaidi, Marks & Spencer, Humanic, OVS industry, Models Fashion Store, Takko fashion, Bambi, Froddo i Hallmark Babies s dvadesetpostotnim sniženjima na dječje kolekcije, dok Tintilinić i Wenice nude 30 posto sniženja na dio svoje kolekcije. Prenatal nudi 40 posto popusta na svaki drugi kupljeni artikl, Tape à l’Oeil ima 50 postotno sniženje na dio nove kolekcije, dok je u Oktanu sve do 49 kuna.

Kupci će uz predočenje računa s iznosom većim od 200 kn moći provjeriti i jesu li sretne ruke u igri „Kola sreće“, koja im može donijeti još dodatnih popusta u trgovinama ili ugostiteljskim objektima Westgata.

Prethodni članakPromocija europskih proizvoda putem ”Made In” i znakova kvalitete
Sljedeći članakKriza je … 44% građana misli da nas najgore tek čeka