Trgovački centar Portanova Osijek osigurao glavne najmoprimce

portanova-osijekCB Richard Ellis Hrvatska, objavio je svoj uspjeh u posredovanju pri sklapanju novih ugovora kojima je osigurao sidrišne najmoprimce u trgovačkom centru Portanova u Osijeku.

Potpisani su ugovori kojima se najavljuje i dolazak nekoliko novih brandova u Osijek, od kojih je važno napomenuti ugovor sklopljen sa najvećim hrvatskim lancem prehrane, Konzumom, koji će upravljati jedinicom hipermarketa smještenom na približno 5.000 metara kvadratnih, te osječkom tvrtkom Konikom zaduženom za ulogu sidra elektroničke opreme čija će se prodajna jedinica protezati na 2 kata pokrivajući više od 2.000 kvadratnih metara. Jednako važan je i dolazak Inditex Grupe koja je potpisala ugovore za najam 2.800 metara kvadratnih na koje će smjestiti brandove Zara, Bershka, Pull&Bear i Stradivarius.

Novi najmovi uključuju i modne brandove New Yorker i Ann Christine čija će ukupna površina pokrivati približno 1.800 metara kvadratnih.

“Ovi ugovori pokazuju koliko povjerenje trgovački brendovi imaju u Portanovu i njen budući uspjeh. Čak i u ovim izazovnim vremenima postoji velik interes od strane trgovaca za Portanovu, stoga smo sigurni da će ovaj trgovački centar dovesti odličan miks najmoprimaca koji će unaprijediti ponudu za sve kupce na području istočne Hrvatske,” rekao je Arn Willems, Partner u CB Richard Ellis Hrvatska.

CB Richard Ellis savjetuje investitora Portanova trgovačkog centra od 2007. godine, a također je angažiran i kao ekskluzivni agent za najam maloprodajnih prostora. Najam je koordiniran od strane ureda u Hrvatskoj uz potporu austrijskog i londonskog tima. (SEEbiz)

Prethodni članakUtjecaj prodajnih akcija na potrošače
Sljedeći članakDevetomjesečna dobit Vitaminke Banja Luka 63 tisuće KM