Tri Velike zlatne medalje za ABC svježe krem sireve

Belje d.d. osvojilo je tri Velike zlatne medalje za ABC svježi krem sir, ABC svježi krem sir povrće i ABC svježi krem sir Mediteran na Međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru 51. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA u Gornjoj Radgoni, izvijestili su iz Belja.

Sajam AGRA je najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Sloveniji u okviru kojega se svake godine provodi i ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda.

Za ovogodišnje ocjenjivanje prijavljeno je 137 proizvoda, 26 međunarodnih tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke, a kao i svake godine ocjenjivačku komisiju sajma AGRA čine stručnjaci iz cijele regije.

“Osvajanje ovih Velikih zlatnih medalja potvrda su kvalitete ABC sira koji je osim u Hrvatskoj i Sloveniji prisutan i na ostalim tržištima Adria regije, pa i šire. Brojni potrošači, već više od 30 godina svakodnevno potvrđuju da je ABC sir prirodan i lagan izbor za sve generacije. ABC svježi krem sir čine samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, ne sadrži aditive ni konzervanse, a linija ABC svježeg krem sira obogaćena je okusima šunke, vlasca, povrća, te domaćim maslinama”, navode iz Belja.

Prethodni članakU blokadi čak 270 tisuća građana
Sljedeći članakPIK Humanitarnom Mortadelom prikupljeno 10.000 kuna