Tržišni udio Spara u Austriji 35,6 posto

U prva četiri ovogodišnja mjeseca Spar Austria je držao prosječni tržišni udio od 34 posto čime je zauzeo čelnu poziciju među tamošnjim trgovačkim lancima

Maloprodajni lanac Spar u travnju je u Austriji dosegao tržišni udio od 35,6 posto, prenosi portal esmmagazine.com. Iz tvrtke Spar Austria objavljeno je kako je tijekom tog mjeseca zabilježila rast prodaje od 23 posto dok je ostatak sektora ostvario rast od prosječnih 12,6 posto.

U prva četiri ovogodišnja mjeseca Spar Austria je držao prosječni tržišni udio od 34 posto čime je zauzeo čelnu poziciju među tamošnjim trgovačkim lancima.

“S jedne strane imamo desetljeća suradnje s našim regionalnim i lokalnim austrijskim partnerskim dobavljačima iz industrije, trgovine i poljoprivrede. S druge strane tu su naša predanost stabilnim cijenama i atraktivne ponude za sve kupce u Austriji – dan za danom i tjedan za tjednom. To su sve odlučujući faktori uspjeha”, kazao je, komentirajući rezultate, Gerhard Drexel, glavni izvršni direktor ovog trgovačkog lanca.

Također je zahvalio “predanim i kompetentnim” trgovcima i kolegama u cijelom sektoru, posebno naglašavajući njihov predan rad u proteklih nekoliko tjedana. “Iznimno smo ponosni na njih. Svi naši djelatnici zaslužni su za naš uspjeh”, zaključio je Drexel.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLidl otvara 100. trgovinu u Americi
Sljedeći članakOtvorena prva ultrabrza e-punionica Konzuma i Hrvatskog Telekoma