Tuborg Open Fair u lipnju na zagrebačkoj Šalati

Nova glazbena platforma Tuborg Open Fair predstavlja veliki dvodnevni proljetni festival na ŠRC Šalati koji će ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena, izvijestili su iz pivovare Carlsberg Croatia.

U četvrtak, 13. lipnja, pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja, na Tuborg Open Fairu nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness.

Iz Carlsberga Croatia ističu kako je riječ o događajima koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, kao koncertni prostor koji je ugostio velika imena domaće i svjetske glazbene scene.

Tuborg Open Fair koncipiran je na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Pod okriljem Tuborg Open Faira, uz dvodnevni festival na Šalati, bit će realizirano još nekoliko velikih koncerata koji će biti predstavljeni u sljedećim tjednima i mjesecima. Osim toga, projekt će, kroz partnersku suradnju s Tvornicom kulture, nuditi i redovan mjesečni glazbeni program tijekom cijele godine.

TUBORG OPEN FAIR – DAY 1 – 13.06.2013.
Prvi koncertni dan Tuborg Open Faira popunit će žestoki zvuci bendova uz koje je spektakl garantiran. Riječki Let3 s pravom nosi titulu jednog od najboljih live bendova u povijesti naše glazbene scene. Na Tuborg Open Fair dolaze na krilima nedavno objavljenog albuma “K****m do vjere/Thank You Lord”, ali i potpuno nove pjesme koju će premijerno izvesti na Šalati.

Beogradski Partibrejkersi upravo su proslavili tri desetljeća na sceni, ali i nakon svih tih godina nisu izgubili oštricu. Krš i lom, prepoznatljiv garažni rock i žestoka ulična poetika učinili su od Caneta, Antona i ekipe tim koji će slomiti svaki tulum i učiniti ga nezaboravnim.

Pozdrav Azri naslanja se, dakako, na nasljeđe jednog od najvećih rock bendova ovih prostora. Leiner i Hrnjak, originalne 2/3 Azre uz pratnju mladih snaga izvode najveće hitove legendarnog repertoara, a sudeći prema rasprodanim koncertima u regiji publika ih obožava.

TUBORG OPEN FAIR – DAY 2 – 14.06.2013.
Drugi dan Tuborg Open Faira spojio je mladost i iskustvo glazbenika koji dolaze s mora. Splitski TBF već desetljeće i pol vlada regionalnom scenom ne propuštajući svoje mjesto među nekolicinom najpopularnijih bendova. Na Šalatu dolaze sa set listom najvećih hitova.

Uz njih nastupa čovjek kojeg jako puno izvođača navodi kao najveći uzor – neponovljivi Rambo Amadeus. Definitivno jedan od najkreativnijih umjetnika ovih prostora, izniman frontman, gitarist i glazbeni revolucionar čiji je svaki koncert priča za sebe, a iznimka neće biti niti ovaj na Šalati.

Sve skupa zaokružit će St!llness, splitski hip hop/dub/reggae kolektiv koji je s tek dva studijska albuma postao prava koncertna atrakcija. Nastup na Tuborg Open Fairu prava je potvrda da je bend spreman za prelazak u “viši rang natjecanja”.

ULAZNICE
U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Ulaznice i paketi u prodaji se nalaze od 29. travnja 2013.

Dnevne ulaznice
40 kn – od 23.4. do 19.5.
50 kn – od 20.5. do 13.6.
60 kn – na dan koncerta na blagajni

Paket – 2 ulaznice
65 kn – od 23.4. do 19.5.
75 kn – od 20.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar
• Punkt (Branimir centar)
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
• Entrio – www.entrio.hr

Prethodni članakSuper JON proizvodi za čišćenje staklenih površina
Sljedeći članakZa nagradu Mixx prijavljeno 65, a za nagradu IdejaXica 35 radova