U Arena Centru više od milijun posjetitelja

ArenaU nepunih 20 dana od otvorenja Arena Centra, TriGranitovog trgovačko-zabavnog centra smještenog na jugozapadnom ulazu u Zagreb, broj njegovih posjetitelja je premašio brojku od milijun.

Time je Arena Centar oborio rekord svih trgovačkih centara TriGranita na području srednjoistočne Europe, ističe se u priopćenju za medije. Arena Centar otvorio se za javnost 5. studenoga, a prvog vikenda rada posjetilo ga je oko 300.000 građana.

“Iznimno smo zadovoljni dosadašnjim brojem posjetitelja. Impresivna brojka od milijun posjetitelja u tako kratkom razdoblju, osim što je postavila TriGranitov rekord, odredila je nove standarde na tržištu trgovačkih centara”, izjavila je Mirjana Majerović, direktorica Arena Centra.

Do kraja ove godine u Arena Centru otvaraju se trgovine TIMEOUT, V&M, Biofarm, čokolaterija Zukrček, Garden, Amelie, Coquette, Aladin, Reebok, Idexe, Kamena Duga, Adidas Performance, Skandal, Takko i Pletix. U prvom kvartalu 2011. godine otvara se multiplex Cinestar s dvije luksuzne Gold Class dvorane, IMAX kino i SkyBowling kuglana. Na proljeće 2011. godine u Arena Centar dolaze brendovi Sportinin XYZ i H&M. (pd)

Prethodni članakNagrada “Vinar godine“ za Podrume Belje
Sljedeći članakMerkur osigurao sindicirani zajam od 35 milijuna eura